MónTerrassa
Nova perruqueria especialitzada en cabells arrissats al centre de Terrassa
  • CA

L’empresa catalana BETH·S HAIR té una nova perruqueria especialitzada en rutines capil·lars per cabells arrissats al centre de Terrassa. Fundada el 2014 per la professional Elisabeth López i amb seu a Barcelona, l’empresa ha ubicat el seu nou local al carrer Font Vella, número 3, i és el primer que obren a la ciutat.

“És un model disruptiu de salò de perruqueria i store dirigit per professional de la perruqueria, especialitzats en el Mètode Curly, un rutina capil·lar per cabells arrissats que compta amb milions d’adeptes”, explica l’empresa en un comunicat. BETH·S HAIR també exposa que han seleccionat els millors productes per oferir als seus clients rutines personalitzades amb marques com Cantu, Lola Cosmetics, AS I AM, Flora & Curl, Shea Moisture, entre altres, alhora que ofereixen serveis enfocats exclusivament a ressaltar la bellesa dels cabells arrissats. Per fer-ho, fan un diagnòstic i assessorament sobre el patró del cabell, la seva porositat i elasticitat, tall en sec, definició i secat especial amb difusor Bellissima. A més a més, des de la seva experiència han dissenyat un manual d’iniciació al mètode que ofereixen gratuïtament a tots els seus clients.

El mètode Curly és una exitosa rutina capil·lar per cabells arrissats, creada per Lorraine Massey, per fer que el cabell es vegi menys encrespat i que aconsegueixi hidratar-se i nutrir-se. Es tracta d’un mètode perfecte que per primera vegada ajuda a treure el màxim partit al cabell rissat, un autèntic repte per les persones que tenen aquest tipus de cabell. El tracte específic d’aquest cabell es realitza mitjançant productes especialment formulats per aquest tipus, així com tècniques de tall, definició i secat que ressalten i potencien la vida del rissos.

Amb aquest nou Hair Salon & Store Terrassa, BETH·S HAIR ja disposa de 22 centres en els carrers més cèntrics i concorreguts y eixos comercials d’importants ciutats catalanes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Esperanza a gener 02, 2022 | 10:27
    Esperanza gener 02, 2022 | 10:27
    Habrá en Barcelona este tipo de peluquería, gracias
  2. Icona del comentari de: Anònim a gener 03, 2022 | 12:36
    Anònim gener 03, 2022 | 12:36
    Els preus son asequibles?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa