MónTerrassa
Nova crida a no llençar mobles i estris a la via pública de Terrassa
  • CA
Un sofà ple de brutícia abandonat en un carrer de Terrassa
Un sofà ple de brutícia abandonat en un carrer | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa recorda a la ciutadania, davant l’increment de mobles i estris vells al carrer, que el servei de recollida es troba encara suspès com a mesura preventiva per evitar contagis. En aquest sentit, demanen a la ciutadania un exercici de responsabilitat i que els guardi a casa fins que es restableixi el servei o puguir portar-los a la deixalleria. I alerta que deixar les escombraries i mobles al costat dels contenidors a més de ser un “comportament invícic” està sancionat amb multes d’entre 400 i 600 euros, o més, depenent de la infracció comesa.

Així mateix recorda que des del passat 4 de maig la deixalleria de Can Casanovas ja es troba operativa. A causa de l’aplicació de les normes i mesures de prevenció, s’ha previst que no es lliurarà cap comprovant ni document a les persones que hi portin els seus estris vells. Com a sistema alternatiu, s’anotaran les dades i el número de DNI, als efectes d’aplicar posteriorment les bonificacions fiscals previstes a la taxa. Per últim, informar que per accedir a la deixalleria de Can Casanovas serà obligatori portar mascareta.

Per altra banda, la deixalleria de Can Barba continua oberta exclusivament per a industrials, tal com ja es va anunciar el passat 24 d’abril.

L’Ajuntament ha elaborat un document amb les preguntes més freqüents sobre la recollida i gestió de residus per resoldre dubtes,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa