MónTerrassa
Nous talls a l’enllaç entre la C-58 i l’avinguda del Vallès
  • CA

En els pròxims dies es produiran nous talls de trànsit a l’enllaç entre l’autopista C-58 amb l’avinguda del Vallès. Segons informa el servei de mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa, tindran lloc del 14 al 16 de novembre en horari nocturn. Cadascuna de les nits, no s’hi podrà circular entre les 22h i les sis de la matinada de l’endemà. L’actuació, a càrrec del departament de Territori i Sostenibilitat, de la Generalitat de Catalunya, es troba emmarcada dins dels treballs d’ampliació de l’autopista, entre els municipis de Sabadell i Terrassa, en sentit Manresa. Les obres consistiran en la col·locació de la capa de rodament de l’afermat.

Per minimitzar l’impacte sobre la circulació que poden suposar els talls, s’ha optat per distribuir les obres en tres nits consecutives, corresponent als períodes que van de les 22 del nit dels dies 14, 15 i 16 de novembre, fins a les sis de la matinada del dia següent. Durant aquests períodes quedaran paralitzades la sortida que correspon a l’avinguda del Vallès procedent des de Barcelona, i les entrades des de l’avinguda del Vallès, en sentit Manresa.

En concret, les afectacions al trànsit seran les següents:

-Nit de diumenge, 14, a dilluns, 15, de 22 a 6 h. Accés únic a la zona Terrassa Sud-Est per l’avinguda del Vallès, marge Est. Entrada a la C-58 únicament des de l’avinguda del Vallès, marge Oest. Quedarà tancat el nou pont de la calçada lateral.

-Nit de dilluns, 15, a dimarts, 16. De 22 h a 0 h, accés a Terrassa Sud-Est des de la C-58, i entrada a l’autopista cap a Manresa exclusivament per l’avinguda del Vallès, marge Oest. Accessos de l’avinguda del Vallès marge Est tancats. De 0 h a 5 h, tota la calçada lateral i els seus accessos romandran tancats, excepte l’entrada a l’autopista, sentit Manresa, des del marge Oest de l’avinguda del Vallès. Caldrà desviar-se pràviament per la sortida 15 i a carretera N-150 o, com alternativa, sortir per la sortida 22 per efectuar un canvi de sentit cap a l’autopista, o bé per usar la N-150 en sentit contrari. A partir de les 5 h de la matinada s’obrirà la sortida de l’autopista cap a l’avinguda del Vallès, marge Est.

-Nit de dimarts, 16, a dimecres, 17. De 22 h a 6 h quedarà tot l’enllaç tancat a excepció de l’accés a l’avinguda del Vallès, marge Est, procedint de la C-58. No es podrà accedir a l’autopista des de cap dels dos marges de l’avinguda del Vallès. En horari diürn (6 h a 22 h) no hi haurà restriccions cap dels dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa