MónTerrassa
Nous jocs infantils i mobiliari urbà al Parc de la Depuradora
  • CA
Parc de la Depuradora | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs per millorar les condicions d’ús del Parc de la Depuradora, un gran espai verd situat al barri de les Fonts, format per zones infantils, pícnic i de passejades. Les obres contemplen instal·lar nous jocs infantils, substituir el mobiliari urbà i condicionar la vegetació de l’arbrat de la zona de pícnic per crear un espai segur i confortable per a les persones usuàries. Les obres van a càrrec de l’empresa Iplay Urban Desing S.L. i el pressupost d’adjudicació és de 37.051,24 euros. El termini d’execució és de dos mesos.

El projecte contempla col·locar dos jocs infantils al mateix lloc on hi havia els que es van retirar fa uns mesos per garantir la seguretat dels infants. Ara s’instal·larà un multijoc amb estructura de fusta, tobogan d’acer i passarel·les, amb capacitat per a 20 infants i destinat a nens de 3 a 12 anys; i també un gronxador de tres mòduls, amb tres cistelles individuals, amb capacitat per a sis infants i recomanat per a nens i nenes majors d’1 any. D’aquesta manera es compleix amb l’objectiu de l’Ajuntament de millorar les zones infantils amb la creació d’àrees inclusives que garanteixin el joc col·lectiu.

Pel que fa a la millora de les àrees de descans i de pícnic, on hi ha les zones de pineda, s’instal·laran papereres i noves taules amb bancs, totes elles de fusta, a més de faristols de suport per a mostrar les informacions relatives a la zona de jocs infantils, l’espai de gossos i les normes de convivència. En aquest espai també se sanejarà l’arbrat, amb l’esporga de les branques baixes o seques, i s’instal·laran menjadores per ocells, per tal de potenciar la biodiversitat de les aus que habiten al parc. El Parc de la Depuradora ocupa 46.162 m2 i està delimitat per l’avinguda de la Llana, la via del tren dels Ferrocarrils de la Generalitat i el carrer de Baix Riera, on hi ha la porta d’accés per les persones usuàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa