MónTerrassa
Nous jocs infantils i esportius en parcs i places de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa durà a terme diverses actuacions de millora i instal·lació de jocs esportius i jocs infantils en diverses places i parcs de la ciutat. Tots els treballs s’han adjudicat a l’empresa Happyludic Playground and Urban Equipament SL, per un import de 91.562,32 euros. D’aquesta manera, està previst que es col·loquin fins a sis nous jocs esportius a la plaça Catalunya i sis més al parc de Sant Jordi. També es faran treballs de manteniment i millora dels jocs ja existents a la zona de l’antic mercadal. A l’avinguda de Barcelona es posaran una quinzena de bancs de fusta reciclada sobre la base de formigó ja existent, per fer-los més confortables i amables; i a la plaça de la Ruda de Can Gonteres s’instal·laran tres bancs i una nova font d’aigua.

D’altra banda, una de les primeres accions que es realitzaran en els pròxims mesos és sobre reparació de mobiliari urbà, i consisteix en la instal·lació de taules de pícnic al bosc de Vilardell i la millora de la zona de pícnic de la plaça de Frederica Montseny. Correspon a peticions recollides per la ciutadania dins del Procés Participatiu que es va fer l’any 2018.

Quant a les millores de jocs infantil, l’Ajuntament té previst actuar a la plaça de Salvador Espriu, on es retiraran els que hi ha actualment -molles i gronxador petit ja molt envellits- i es posaran rampes d’accés a les bancades de l’àrea infantil, per millonar-ne l’accessibilitat. També es duran a terme treballs similars al passeig del Compte d’Ègara; a la plaça de Salvador Allende, on s’instal·larà un joc de piràmide de corda amb tobogan; a la plaça de la Cooperativa, on es col·locarà un gronxador adaptat amb arnés; i a la plaça del Comú.

Paral·lelament, es duran a terme treballs de plantació d’arbrat a diverses places i espais de la ciutat. En concret, es faran treballs de “naturalització” al carrer de Sant Tomàs i a la plaça de Can Palet, amb plantes arbustives als escocells. Al parc de Sant Jordi es plantaran cinc arbres amb la nova xarxa de reg corresponent. En les properes setmanes, també es treballarà a la plaça del Tint, la plaça de la Cooperativa i l’Ermita de Can Boada, on es plantarà nou arbrat. Aquesta actuació ha estat adjudicada a Projectes i Manteniments Ecoverd SL, per un import de 30.501,58 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa