MónTerrassa
Un nou web amb tota la informació d’interès per als joves de Terrassa
  • CA

Els joves de Terrassa disposaran d’un nou web amb tota la informació sobre el seu interès. El servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa ha decidit renovar completament www.labaumann.cat, no només amb nova marca i logo, sinó també amb contingut i atractiu visual.

Des de la regidoria informen en un comunicat que el nou web vol oferir als joves un “espai d’informació i comunicació de navegació fàcil i intuïtiva”, i per això, el lloc s’estructura en sis seccions principals: Info Jove, Activitats, Participació, Projectes, Blog i Coneix-nos. “Els continguts s’han revisat i reorganitzat i ara és més fàcil accedir a tota la informació d’interès”, afirmen. A més, el web recull també continguts d’interès per a entitats, famílies i professionals que treballen amb el col·lectiu.

Servei de cita prèvia més accessible

Una altra novetat que s’ha incorporat aprofitant la renovació de la imatge és donar una major facilitat d’accés al servei de cita prèvia i als canals de comunicació amb l’Oficina Jove, que apareixen de forma destacada a tots els continguts de la secció Info Jove. El nou web també dona més visibilitat a les informacions sobre activitats organitzades pel servei, com ara xerrades, tallers, etc. En aquest sentit, el servei té previst engegar properament un nou butlletí per poder estar al dia de les novetats i activitats per a joves.

L’estrena del nou web va en paral·lel a la renovació de la imatge de marca, amb un nou logo i imatge gràfica al voltant del nom «La Baumann». Per tal de donar a conèixer la nova imatge de marca, en els propers mesos es desenvoluparà una campanya a través de xarxes socials i a l’espai públic, amb diferents suports i canals. La campanya porta per lema «La Baumann, sempre connectada» en referència al caràcter accessible i comunicatiu del nou web i del Servei de Joventut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa