MónTerrassa
Nou mobiliari per fer més amable la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa
  • CA
Lliurament dels nous sofàs gràcies a OKsofàs a la planta de pediatria
Lliurament dels nous sofàs gràcies a OKsofàs a la planta de pediatria | Consorci Sanitari de Terrassa

!--akiadsense-->

L’empresa OkSofás ha lliurat, desinteressadament, mobiliari per millorar l’estada dels pacients i famílies a la sala d’espera i la sala de jocs de la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa. Aquesta iniciativa forma part del Projecte d’Humanització “Somia amb un arc de Sant Martí” que va impulsar l’Associació Unidos x Ellos a principis de 2019, amb l’objectiu d’humanitzar la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa.

En la primera fase del projecte, es van decorar les parets de la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa amb motius infantils per millorar l’experiència del pacient infantil ingressat, omplint de llum i alegria l’espai que ocupen. La segona fase del projecte ha començat amb aquest acte de lliurament per part d’OkSofás de tot el mobiliari de la sala d’espera, així com diferents estructures per la sala de jocs adaptades als pacients de la planta.

Diferents estudis i la pròpia experiència dels professionals sanitaris demostren que un entorn acollidor i estimulant té un impacte positiu en el pacient. Així, els dibuixos representats en les parets dels passadissos serviran per reduir la por, l’ansietat i l’estrès dels més menuts, aixecant la seva moral i fomentant la seva tolerància a l’assistència sanitària. I un entorn confortable facilitarà l’estada i la interacció de familiars i pacients.

Unidos X Ellos és la unió de tres famílies de Terrassa que recapten fons per a la investigació de malalties minoritàries infantils. Agrupa Cors lluitadors de Duchenne, El sueño de Aarón (AME) i Todos contra la histiocitosis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa