MónTerrassa
Nou cicle de xerrades sobre discapacitat a LaFACT Fupar
  • CA

LaFACT Fupar arrenca un nou cicle de conferències i xerrades sobre discapacitat adreçat a famílies i ciutadania, que abraça diferents temàtiques relacionades amb la discapacitat a càrrec d’experts en la matèria. El cicle va començar el passat 27 d’octubre i s’allargarà fins al desembre. D’aquesta manera, LAFACT Fupar referma el seu compromís de generar espais per a la reflexió sobre les necessitats i suports de les persones amb discapacitat intel·lectual a través d’un nou cicle formatiu.

El cicle formatiu s’adreça a famílies, amistats, professionals, voluntariat i ciutadania que desitgi compartir espais d’aprenentatge, trobada, intercanvi i diàleg per contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i el seu entorn. Totes les conferències tenen lloc a LaFACT Cultural, entrada per C/ Torres Garcia 65, 3a planta.

El programa, organitzat amb el suport del Departament de Drets Socials i Dincat, acull diferents conferències que tracten temes com la protecció legal i els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, l’envelliment o la modificació de la nova llei del Codi Civil, entre d’altres. La primera xerrada, que va tenir lloc el passat 27 d’octubre a càrrec de l’advocat Jordi Durà Mena, va comptar amb una trentena de persones assistents i va tractar sobre els nous procediments d’ajuts i les noves figures establertes en la modificació de la nova llei del Codi Civil, en relació a la protecció legal de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Les pròximes xerrades i conferències seran les següents:

  • Reconcilia’t amb les dificultats del teu fill o filla. Ser mare i pare des de la serenor (3 i 17 de novembre)
  • Futur, testimoni o pensament en base a la modificació del Codi Civil (9 de novembre)
  • Qui cuida de qui? Eines per planificar l’envelliment del cuidador (16 i 23 de novembre)
  • Accés a la justícia, esterilització i la Llei de l’Eutanàsia (30 de novembre)
Programa del cicle formatiu de LaFACT Fupar | LaFACT Fupar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa