MónTerrassa
Un nou calendari d’AVAN per promoure els drets de persones amb discapacitat

La Fundació AVAN ha presentat el calendari solidari de l’any 2023, una edició molt especial per la fundació, ja que commemora els 30 anys des de la seva creació. Enguany, el calendari està ple de vinyetes fetes per il·lustradores de renom que mostren escenes habituals i quotidianes del dia a dia que han viscut persones usuàries de l’entitat on no s’han respectat els seus drets. Té un preu de 9€ i es pot adquirir en aquest enllaç.

L’objectiu de representar aquestes escenes és “fer evidents situacions que per a moltes persones són desconegudes o poden passar desapercebudes, però que suposen un greu perjudici per a qui ho viu”. A més a més, al llarg de les pàgines del calendari es poden conèixer els articles més importants de la convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat.

Un calendari “per arribar és lluny”

El Calendari Solidari d’aquest any “té un valor afegit i ens permet arribar molt més lluny gràcies a les artistes que han crear les 12 vinyetes”. També hi ha participat el casal de lleure de l’AVAN de Terrassa i Sabadell i el grup CAE de Sabadell. Des de l’entitat, agraeixen de tot cor la col·laboració de totes elles, “no només per les il·lustracions sinó també pel respecte que han mostrat pel projecte de l’AVAN i per haver-nos ofert tot el que estava a les seves mans per ajudar-nos a créixer i arribar molt més lluny”.

També agraeixen als patrocinadors dels 2.500 exemplars del calendari que “han fet posible que el donatiu de 6€ es destini integrament al finançament de teràpies de neurorehabilitació per a persones afectades per malalties neurològiques al Vallès Occidental”.

Més sobre la Fundació AVAN

L’AVAN és una entitat sense ànim de lucre que ofereix suport terapèutic, associatiu i de lleure a persones afectades per malalties neurològiques i les seves famílies o persones cuidadores. Va néixer l’any 1993 a la ciutat de Terrassa i actualment és present també a Sabadell, Rubí, Sant Cugat i Castellar del Vallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa