MónTerrassa
Nou acord Oncolliga i Mina per continuar “Temps per cuidar-te”
Mina i Oncolliga segellen l’acord de col·laboració | Mina

!--akiadsense-->

La Fundació Mina i la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga) han signat el conveni per tal de renovar la col·laboració que fa possible el manteniment del programa Temps per cuidar-te. Sota aquest títol, Oncolliga organitza durant tot l’any a Terrassa un conjunt d’activitats i tallers gratuïts adreçats a malalts oncològics, familiars i cuidadors de la ciutat per tal de donar-los suport en el seu dia a dia. Els participants en el programa són persones afectades per la malaltia que es dirigeixen a Oncolliga per iniciativa pròpia o bé seguint la recomanació dels metges de l’hospital o del CAP.
Per una banda, els tallers ofereixen eines per afrontar la situació en la que es troben i, per l’altra, permeten la interacció amb la resta de persones que es troben en les mateixes circumstàncies, possibilitant compartir les seves experiències. Més de 400 persones van participar l’any passat en els tallers i activitats de Temps per cuidar-te. La programació dels tallers és mensual.
Amb la signatura d’aquest conveni, la Fundació Mina aporta 2.500 euros per a mantenir, per quart any, el programa i per a l’edició i impressió del material de difusió i realitzar els tallers, que ofereixen comprovats beneficis en la salut emocional i el benestar de les persones que hi participen. Aquest mes de novembre es duu a terme el Curs de Gestió de l’Estrès per Sofrologia, i tallers de Tai-Txi i Txi Kung.

Nou comentari

Comparteix