MónTerrassa
Norma Duval revela el drama que va viure per culpa de José Luis Moreno
  • CA

Després de la detenció del productor José Luis Moreno per pertànyer, presumptament, a una organització criminal i haver estafat una quantitat superior als 50 milions d’euros a través d’una xarxa d’empreses pantalla, nombrosos rostres coneguts han explicat les desagrabables experiències que van viure amb el productor.

I és que, segons s’ha denunciat en els últims dies, el ventríloc hauria deixat de pagar a numeroses persones pels treballs realitzats en els seus espectacles -com han assegurat Mónica Pont o Yolanda Ramos-, hauria fet proposicions indecents a diversos famosos a canvi de proporcionar-los un brillant futur laboral -com ha confessat Rafa Mora o en el seu moment es va rumorejar sobre l’actor Rubén Sanz- i fins i tot hauria amenaçat i tractat de manera vexatòria a aquells que treballaven per a ell demostrant en nombroses ocasions la seva tirania, com va passar durant el seu tens enfrontament amb Sandra Barneda quan aquesta presentava ‘Hable con ellas.

Ara és Norma Duval qui ha tret a la llum el dramàtic episodi que va viure amb José Luis Moreno l’any 2000. La vedette ha relatat com, per irregularitats en la gestió del productor del madrileny Teatre Calderón, va perdre moltíssims diners. Així ho ha relatat al programa ‘La Mañana’ de TVE.

“Ell va gestionar el teatre entre el 94 i el 99, i l’Ajuntament li havia notificat que calia fer reformes pel despreniment d’una cornisa que va acabar matant a una jove, però no les va fer. I a l’any següent va ser quan vaig arribar al teatre per a estrenar una comèdia americana anomenada “La dona de l’any” i no em va dir que hi havia problemes”, ha revelat, assegurant que José Luis sabia perfectament que “si no se solucionaven aquests problemes em tancarien el teatre”.

I així va ser: “A dues setmanes de l’estrena del meu espectacle em van precintar el teatre, i jo era aliena a tot el que passava”. “Era el meu propi espectacle i vaig perdre moltíssims diners, una dinerada que eren els meus propis diners perquè tenia orquestra, més de 50 ballarins… Va ser espantós i la culpa la té ell”, ha revelat encara dolguda en recordar aquest dramàtic moment de la seva vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa