MónTerrassa
Nora i Chester, una història d’amistat amb final feliç
Nora i Chester han trobat una nova família
Nora i Chester han trobat una nova família | Noel Duque

!--akiadsense-->

Cada setmana, el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa té l’alegria de poder donar en adopció diversos animals. Noves famílies que acolliran un gat o un gos que ha estat abandonat. Aquesta setmana, el regidor de Benestar Animal, Noel Duque, ha volgut compartir una història d’amor i amistat amb final feliç. Està protagonitzada per la Nora i en Chester, dos gossos que compartien gàbia a la protectora.

Un bon dia, la Nora va ser adoptada. Però se la van endur a ella sola i això la va entristir. També en Chester es va deprimir en veure que la seva companya marxava i el deixava sol. Era tanta la tristesa que tenia que els seus nous propietaris van decidir que el millor era tornar-la. Per sort, aquesta setmana, els dos han trobat una nova oportunitat i han pogut marxar junts del CAAD, i ho han fet junts, perquè ha estat una voluntària qui ha decidit fer el pas i que passin a ser de la seva família.

“Algunes adopcions no són fàcils, però tenim moltes persones amb molta sensibilitat i amor entre el voluntariat i la plantilla del CAADC que ho fan tot més fàcil. En podem estar orgullosos”, ha sentenciat Duque.

Nou comentari

Comparteix