MónTerrassa
Les nevades poden afectar el transport escolar a la comarca
  • CA

Un del serveis amb més probabilitat d’afectació per les nevades és el de Transport Escolar. Es presta a 1.550 alumnes de 27 centres educatius ubicats a 12 municipis: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls.

En aquests moments, des dels Serveis d’Educació del Consell Comarcal es fa un seguiment exhaustiu de la situació meteorològica i ja s’han activat les actuacions previstes al “Protocol del Transport Escolar col·lectiu davant situacions d’emergència amb afectacions a la xarxa viària i/o al servei”. Atès que el Centre d’Emergències de Catalunya, CECAT, ja ha activat la fase d’ALERTA del pla NEUCAT, des del Consell Comarcal s’ha emès un comunicat informant tant a les empreses de transport, com els centres educatius i els departaments d’Educació dels ajuntaments. També s’està en contacte amb els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En cas que la situació meteorològica empitjori es prendran les decisions oportunes sobre la prestació del Servei de Transport Escolar. En aquests moments es resta a l’espera de l’evolució de les nevades. En tot cas, s’avisaria les famílies a través dels Centres Educatius i del correu electrònic que aquestes faciliten en la inscripció de l’alumnat.

Davant la situació meteorològica i amb la previsió de possibles nevades a la comarca, aquest migdia s’ha constituït la Comissió d’Emergència del Consell Comarcal, formada per la gerència, l’equip de direcció i la responsable de Comunicació. Aquesta Comissió té la missió d’avaluar la situació i valorar les possibles incidències que es puguin donar al serveis que presta el Consell Comarcal, així com també les afectacions que es puguin donar a la seu comarcal i al desenvolupament de la seva tasca diària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa