MónTerrassa
La neuròloga Mercè Boada rebrà el Premi Muncunill a la Innovació Honorífic

El Teatre Principal acollirà el dijous 4 de maig l’acte d’entrega dels Premis Muncunill a la Innovació. El certamen, que arriba a la seva setena edició, està organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquests guardons és apropar la innovació a la ciutadania i reconèixer les empreses, persones, associacions o projectes que treballen en aquest àmbit així com contribuir a enfortir el posicionament de Terrassa com a referent d’innovació.

L’acte institucional d’entrega dels Premis Muncunill a la Innovació tindrà lloc el dijous 4 de maig a les 18.30 h al Teatre Principal. Les persones interessades en assistir a la gala poden formalitzar la seva inscripció omplint el formulari que trobaran a la pàgina web de l’Ajuntament de Terrassa.

L’acte, estarà conduït per la periodista Sheila Alen i comptarà amb una primera part dedicada íntegrament a l’entrega dels premis en les seves cinc categories. Un cop lliurats els premis d’enguany, durant la segona part de l’acte tindran lloc els parlaments institucionals, i finalment, la gala dels Premis Muncunill a la Innovació es clourà amb l’actuació de Glòria Ribera, neocupletista feminista i innovadora.

Les cinc categories dels Premis Muncunill

Premi Muncunill a la Innovació Local a la persona, institució, empresa, projecte o associació de tot tipus, que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la ciutat de Terrassa i per a la societat en general.

Premi Muncunill a la Innovació Empresarial d’àmbit estatal a la persona, institució, empresa, projecte o associació que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la societat.

Premi Muncunill a la Innovació Cultural d’àmbit estatal a la persona, institució, empresa, projecte o associació que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la societat en el sector cultural.

Premi Muncunill a la Innovació Social d’àmbit estatal a la persona, institució, empresa, projecte o associació que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la societat en l’àmbit social.

Premi Muncunill a la Innovació Honorífic a la persona que hagi desenvolupat una tasca innovadora de gran rellevància durant la seva carrera professional

Mercè Boada, Premi Muncunill a la innovació Honorífic

Enguany, el Premi Honorífic recaurà en la neuròloga i doctora en medicina Mercè Boada Rovira. Amb una extensa i dilatada carrera professional, Mercè Rovira ha estat cofundadora de la Fundació ACE, (Alzheimer Center Barcelona) i directora mèdica d’aquest centre. És professora distingida de la Universitat Internacional de Catalunya i membre del Comitè Executiu de l’EADC (European Alzheimer’s Disease Consortium) i principal investigadora del Grup Ace de CIBERNED (Centre de recerca Biomèdica en xarxa de malalties Neurodegeneratives, Institut Carlos III, Madrid). Va ser secretària de la Generalitat de Catalunya, tècnica del Consell Assessor en Psicogeriatria del Servei Català de la Salut, ha liderat el projecte MOPEAD (Models of Patient Engagement for Alzheimer’s Disease), i ha participat com a investigadora en diversos projectes europeus sobre l’alzhèimer. És investigadora principal i coinvestigadora de diversos projectes de genètica i ha dirigit més de 135 assajos clínics internacionals sobre l’Alzheimer i altres demències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa