MónTerrassa
Neteja i seguretat, reivindicacions dels barris disseminats de Terrassa
  • CA

Els barris disseminats de Terrassa han traslladat les seves principals reivindicacions en neteja i seguretat a l’equip de govern. Ha estat aquest dimecres, 17 de novembre, en el marc d’una nova sessió de la Taula de barris disseminats i de baixa densitat de Terrassa, en la qual hi participen representants veïnals dels barris de Can Palet de Vista Alegre, les Martines, Can Gonteres, Habitatges del MOPU, Les Carbonelles, Can Carbonell, El Molinot, Bon Aire Residencial, Els Pinetons, La Font de l’Espardenyera, Unitat del Nostre Barri Can Parellada, Can Parellada, Torres Can Parellada i Les Fonts. És la segona trobada d’aquesta Taula, creada tot just l’any passat fruit de l’interès de tots aquests barris i urbanitzacions per tenir un espai en què es poguessin abordar les seves problemàtiques específiques i realitats particulars de cadascun d’ells.

Des de l’equip de govern, el tinent d’alcalde Noel Duque assegura que “en poc temps, la taula ha recollit els seus fruits, en forma d’activitats per a la cohesió dels barris, i que en aquesta reunió hem pogut entrar a valorar-les. Així com també s’ha debatut sobre mobilitat, seguretat, residus o medi ambient”. L’executiu es mostra satisfet de com està evolucionant la taula gràcies a les aportacions i iniciatives que en sorgeixen.

Un dels integrants de la taula, l’AV Can Palet de Vista Alegre, també ha volgut fer ressenya de la sessió, tot remarcant que es continua “insistint en necessitats bàsiques com seguretat o escombraries”. A més, també s’ha demanat que es treballi per demanar a les empreses privades de subministrament d’electricitat i telefonia que eliminin els cables que hi ha penjats als carrers. Un altre de les accions que creuen que ajudarien a millorar la seguretat dels barris és que “els bombers fessin un exercici periòdic de rutes d’emergència als nostres carrers, perquè així en els casos d’urgència no es perdessin”. Des de la Taula de Barris Disseminats també s’ha demanat a l’equip de govern que, partint de la recaptació de l’impost IBI, s’especifiqui les partides pressupostàries en inversions que s’han realitzat a cadascun dels barris.

Reunió de l’AV Can Palet de Vista Alegre amb l’equip de govern | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa