MónTerrassa
Un nen de Terrassa, al nou Masterchef junior
  • CA

Terrassa compta amb un representant al programa de cuina Masterchef Junior, de RTVE. En Guillem és un petit “showman”, li encanta la interpretació i el seu tupé és “sagrat”. Una de les seves grans passions és la cuina perquè afirma que “gràcies a ella, faig feliç a la gent”, i per això s’ha decidit a participar en aquest concurs televisiu. En Guillem afirma que se sent molt identificar amb el cuiner i presentador Jordi Cruz. Es considera un perfeccionista i un amant de la cuina de vanguarda. L’estrena va tenir lloc aquest dilluns, 20 de desembre, i el jove terrassenc ja va poder demostrar les seves habilitats, sobretot amb el ganivet. Va ser el segon millor participant i es va endur els elogis del jurat. Així doncs, no va haver de patir per ser un dels eliminats, i va passar ronda amb facilitat.

L’acompanyen en la lluita per ser el Masterchef onze nens i nenes més, vinguts d’arreu de l’Estat. Tots competiran per proclamar-se guanyadors d’aquesta novena edició i prendre la corona a Aurora, la guanyadora de l’anterior. Els aspirants tots tenen coneixements previs culinaris, adquirits gràcies els seus progenitors i avis, i per tant, parteixen d’un nivell més avançat que la majoria d’infants. Tanmateix, el programa aprofita per introduir certa pedagogia, i per això, aquest dilluns van rebre una classe ràpida d’anatomia, en què van haver d’endevinar alguns òrgans del cos humà i van aprendre quins aliments són bons per a cadascun d’ells. A més, es va comptar amb un convidat estrella, com l’humorista Florentino Fernández, el guanyador moral de la darrera edició de MasterChef Celebrity

RTVE, amb la col·laboració de Shine Iberia, ha recollit crítiques arran de la mort de Verònica Forqué, ja que consideren que abans de contractar-la per al programa d’adults haurien d’haver avaluat piscològicament l’estat de l’actriu, víctima de depressió i que va acabar suïcidant-se.

Podeu conèixer una mica millor en Guillem en aquest vídeo de Masterchef Junior, clicant aquí.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: la futura novia o esposa de Guillem Serrat a abril 19, 2022 | 17:41
    la futura novia o esposa de Guillem Serrat abril 19, 2022 | 17:41
    lo adoroooooo, sueño cn algun dia conocerlo y casarme cn el es q tio sus ojos esa boca tan dulze y su voz... LO REQUETE ADOROOOOOOO!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa