MónTerrassa
Neix un diari irònic i sarcàstic a Terrassa
  • CA
Neix un diari irònic i sarcàstic a Terrassa | captura de pantalla

!--akiadsense-->

Semblava una innocentada, flor d’un dia. Però sembla queEl Terrassenc va de debò i que es recupera la premsa satírica a la ciutat, que a finals del XIX picava, i de quina manera, amb una capçalera mítica con l’Esparver. El Xerrameca de Carnestoltes, és una altra gran referència, tot i que només se’l veu un cop a l’any.

El 28 de desembre del 2016 neixia El Terrassenc, el nou mitjà de comunicació de referència de la ciutat de Terrassa. ET serà un nou diari digital, per a tots els públics, independent, lliure, en català i, si no diem el contrari, gratuït. Creiem fermament que, tot i les mancances evidents, el panorama mediàtic de la ciutat és prou ampli, però fins al moment no existia un mitjà com el nostre, que tracti la ciutat des d’un punt de vista irònic i sarcàstic, fent gala del sentit de l’humor que tenen tots els terrassencs i terrassenques”.

Fins ara s’han pogut llegir notícies com “Matadepera estudia instal·lar una estació d’esquí a la Mola”, “Els Reis d’Orient arribaran en furgoneta a Terrassa per indicació expressa de l’alcalde”, “El patge Xiu-Xiu es comprarà un «sonotone» perquè ja no sent els nens”,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa