Neix la Guia Fruits silvestres comestibles

Neix la Guia Fruits silvestres comestibles

Aviat apareixerà i es presentarà (el dia 20 de juliol) la petita guia Fruits silvestres comestibles, de la qual són autors Joaquim Pérez Raventós i Àngel Manuel Hernández Cardona, tots dos membres de la Secció de Ciències Naturals del Centre Excursionista de Terrassa.Gràcies per atendre’ns.

Text que apareix a la contracoberta:
Aquesta és una guia pràctica que tracta dels fruits comestibles silvestres, és a dir, dels que produeixen les plantes que es fan espontàniament al medi natural i que podeu trobar durant les vostres excursions per la muntanya. Inclou 29 fitxes a doble pàgina amb un text entenedor i fotografies dels fruits i també d’altres parts de la planta, especialment fulles i flors. Les acurades descripcions i les dades sobre la localització i l’època de fructificació, juntament amb les fotografies, ajuden a identificar els fruits comestibles i a no conforndre’ls amb fruits metzinosos o simplement no comestibles. Respecte als usos alimentaris, s’indiquen, no solament les característiques gustatives dels fruits, la manera de consumir-los, els seus valors nutricionals i dietètics, i els beneficis que reporten a la salut.

Nou comentari