MónTerrassa
Neix el vi del Parc Natural de Sant Llorenç
  • CA

El proper dilluns 15 de maig es presentarà el vi de La Muntada. Un producte amb ADN Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.

El cultiu dels ceps es fa en ecològic i es disposa actualment d’unes 3.5 Ha de vinya. S’han recuperat varietats que es cultivaven a la zona del Parc Natural; Pîcapoll, Sumoll, Samsó, Ulldellebre i Garnatxa. S’emmarca sota la DO Catalunya.

Inicialment, amb una producció petita (degut a que no tots els ceps estan en producció encara), es buscarà establir el vi al territori proper al Parc Natural. L’objectiu és que es conegui dins d’aquest espai valesà. Sortirà al mercat a partir del 28 de maig.

És un vi del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac, de la Vall d’Horta, en terres del Marquet de les Roques, on passà la seva infància el poeta Pere Quart. És un vi sorgit d’un projecte familiar i d’inclusió social (amb l’Olivera Cooperativa).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa