MónTerrassa
La Policia desallotja una nau de Terrassa on es feien festes il·legals
  • CA
La Policia desallotja una nau del carrer d'Apol·lo de Terrassa on es feien festes il·legals
La Policia desallotja una nau del carrer d’Apol·lo de Terrassa on es feien festes il·legals | A.T.

!--akiadsense-->

La Policia Municipal, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, van desallotjar ahir una nau situada al carrer d’Apol·lo on s’havia detectat l’organització de festes il·legals en què s’aglomeraven moltes persones procedents de diferents parts de Catalunya, convocades a través de les xarxes socials.

L’ordre la va donar la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, a través d’una resolució en què s’argumenta la necessitat de l’actuació per tractar-se d’un immoble que no admet l’ús generalitzat com a habitatge, que la manca de les instal·lacions de seguretat contra incendis suposa un alt risc, que l’ús de la nau és indegut, agreujat per la situació d’emergència sanitària per la Covid-19, i que la manipulació de la instal·lació elèctrica pot produir risc per la integritat de les persones i dels béns de la zona.

L’actuació es va iniciar a les 9 hores amb la intervenció de 7 agents de la Policia Municipal i 4 dels Mossos d’Esquadra i amb la presència del regidor de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavier Fernández Rivero, i de treballadors del servei de gestió de l’espai públic de l’Ajuntament. Es van identificar quatre persones que presumptament habitaven a l’immoble i se’ls va instar a desallotjar la nau. Les persones que l’ocupaven no van oposar resistència, però van demanar un marge per poder retirar els seus béns personals i se’ls va donar com a hora màxima les 16 hores, deixant efectius policials al lloc per supervisar el desallotjament.

A les 16 hores es va procedir a tancar l’edifici amb un cadenat i aquest matí, treballadors municipals han soldat les entrades a la nau. Aquesta és la primera d’un seguit d’actuacions que l’Ajuntament ha iniciat per evitar les aglomeracions i la celebració de festes il·legals a la ciutat. Aquestes actuacions van encaminades a garantir la seguretat dels ciutadans i ciutadanes i frenar l’augment de contagis per Covid-19 a la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa