MónTerrassa
MútuaTerrassa organitza un congrés internacional sobre càncer de còlon i recte
  • CA

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) organitza per la setmana vinent el 6è Congrés Internacional en el tractament de Metàstasis Hepàtiques i Pulmonars i Carcinomatosis Peritoneal de pacients amb càncer de còlon i recte (6th International Workshop on the Treatment of Hepatic and Lung Metastases and Peritoneal carcinomatosis of Colorectal Carcinoma). Se celebrarà els dies 16 i 17 de novembre a l’Hotel NH Barcelona Constanza i l’assistència prevista és d’aproximadament 250 professionals internacionals.

El congrés el presidirà el Dr. Lluís Cirera, cap del servei d’Oncologia de l’HUMT i els vicepresidents seran el Dr. Esteve Cugat i el Dr. Ramon Rami-Porta, adjunt al servei de Cirurgia General de l’HUMT i cap clínic del servei de Cirurgia Toràcica de l’HUMT respectivament. Com a ponents de rellevància internacional hi intervindrà el Dr. Rene Adam (President de de l’equip mèdic de l’Hospital Paul-Brousse de París), el Dr. Tom Treasure (Unitat clínica de recerca operacional de la Universty College de Londres) i el Dr. Paul H. Sugarbaker (MedStar del Washington Hospital Center). A més, també hi participarà el Dr. Lluís Martí-Bonmatí (Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València).

Durant el congrés es tractaran les aproximacions i actualitzacions més recents en el tractament de pacients amb aquestes malalties i aglutinarà a especialistes internacionals i nacionals amb un plantejament multidisciplinar. Com a novetat d’enguany, s’abordarà l’aplicació de la cirurgia peritoneal amb quimioteràpia intraperitoneal (Dr. Sugarbaker) i es parlarà sobre un nou sistema d’imatge radiogenòmica -l’observació del genoma humà com si es tractés d’una radiografia- (Dr. Martí-Bonmatí). En tant que president i vicepresidents d’aquest esdeveniment de gran transcendència internacional per a la comunitat mèdica i científica, el Dr. Cirera, el Dr. Cugat i el Dr. Rami-Porta resten a la vostra disposició per a una possible entrevista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa