MónTerrassa
MútuaTerrassa gestionarà un Centre d’Atenció Especialitzat a L’Hospitalet
  • CA

La Fundació Vallparadís MútuaTerrassa passarà a gestionar la Residència i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) Can Serra, a L’Hospitalet de Llobregat. Així s’ha donat a conèixer aquest dilluns, 21 de març, en un comunicat de l’entitat en què s’especifica que l’adjudicació del centre per a persones amb discapacitat de la localitat del Barcelonès s’ha obtingut a través d’un concurs públic. D’aquesta manera, MútuaTerrassa ja és l’empresa gestora de fins a sis centres de l’àmbit de les persones amb discapacitat intel·lectual, repartides per tot el territori català: Residència i CAE La Pineda (Terrassa), Residència i CAE Josep Mas i Dalmau (Sant Joan Despí), Residència i CAE El Tamariu (El Prat de Llobregat), Residència i CAE Montserrat Betriu (Barcelona) i Llar Residència Torrent de Llops (Martorell).

La nova incorporació es troba situada al districte de Can Serra, de L’Hospitalet de Llobregat, i presta un servei d’atenció residencial de caràcter permanent o temporal per a persones amb discapacitat intel·lectual que requereixen suport generalitzat i compta amb un total de 58 places de residència -30 de les quals es reserven a persones amb trastorns de comportament- i 18 places més d’atenció diürna. L’edifici, ubicat al número 18 de la carretera d’Esplugues, substitueix a llar i ofereix assistència integral a aquestes persones amb o sense problemes de salut mental afegits- que necessiten ajuda en les activitats bàsiques de la vida diària. Afavorir la seva independència en l’entorn social és una de les prioritats en termes de gestió i en conseqüència l’atenció es presta amb diferents nivells, sempre segons els requeriments de cada persona i amb el propòsit de millorar la seva autonomia, qualitat de vida i promoure les seves capacitats així com el seu apoderament.

Creada al 1991, la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa compta amb una trajectòria de més 30 anys, està especialitzada en l’atenció a persones amb dependència i se centra en quatre vessants: gent gran, persones amb discapacitat intel·lectual, salut mental i activitat sociosanitària. La Residència i Centre d’Atenció Especialitzada Can Serra és el 23è servei gestionat per la Fundació Vallparadís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa