MónTerrassa
Mútua Terrassa posa en funcionament un potent perfil corporatiu a Twitter
  • CA

Mútua Terrassa ha posat en funcionament un nou canal de comunicació a la xarxa de microblogging Twitter amb l’usuari @Mutua_Terrassa. El primer tuit, en el qual s’anunciava la presència de l’entitat en aquesta xarxa social, es va realitzar el passat dimarts.

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

L’entitat terrassenca té l’objectiu que la presència a Twitter permeti comunicar nous serveis, referenciar informacions diverses (agenda, emergències, noves publicacions,…), escoltar, col·laborar i també retransmetre esdeveniments en directe. En aquest sentit l’objectiu és afavorir la difusió i la divulgació.

Fa uns dies Mútua Terrassa i Món Terrassa van arribar a un acord de col·laboració per a la planificació i distribució de continguts de l’entitat a través de les xarxes socials. Amb aquest objectiu, Mútua ampliarà la presència a diverses xarxes, oferint continguts actualitzats, tant referits a l’assessorament i la prevenció sanitària com orientats a difondre l’activitat corporativa de la principal entitat de serveis per als ciutadans de Terrassa i comarca. En aquest sentit, Mútua disposarà del suport i l’assessorament de la plataforma digital líder a la ciutat, gràcies a un volum de 20 mil seguidors a Facebook, als quals cal sumar els de les diverses xarxes socials, com Twitter o Instagram.

El conveni el van signar Natàlia Albà, directora corporativa de comunicació de Mútua, i Salvador Cot, president del Consell de Món Terrassa, a la seu central de l’entitat terrassenca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa