MónTerrassa
Mútua Terrassa celebra una jornada de portes obertes per a futurs residents
  • CA

El Departament de Docència de Mútua Terrassa organitza el proper dilluns 21 de març la jornada de portes obertes amb l’objectiu de donar a conèixer l’activitat assistencial, docent i investigadora als graduats i llicenciats que han superat la prova d’accés a la Formació Sanitària Especialitzada i que contemplin la possibilitat de realitzar la seva residència a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa (HUMT).

L’acte, el qual s’iniciarà a les 9h a l’Edifici Docent de Mútua Terrassa (C/ Sant Antoni, 39 de Terrassa), anirà a càrrec de Salvadora Delgado, directora mèdica de l’Àmbit Quirúrgic de l’HUMT; Alejandro de la Sierra, director de Docència de l’HUMT; Baltasar Sánchez, cap d’estudis de l’HUMT; i Montse Llordés; cap d’estudis de la Unitat Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària de la Fundació Assistencial Mútua Terrassa (FAMT).

En el transcurs de la jornada, la qual també es podrà seguir en format online, els futurs residents podran conèixer -de la mà de tutors i residents actuals- les instal·lacions així com la dinàmica de treball del centre. Enguany són 59 les places de Formació Sanitària Especialitzada que s’ofereixen i com a novetat s’ha incorporat l’especialitat de Medicina del Treball. A continuació seran alguns representants dels actuals residents els que pronunciaran unes paraules i la jornada conclourà amb una visita guiada amb grups reduïts per les instal·lacions de les diferents unitats docents.

Enguany, l’activitat torna a celebrar-se de manera presencial, després de dos anys amb un format online marcat per l’esclat de la pandèmia de la Covid-19.

L’Hospital Universitari Mútua Terrassa és referent en Formació Sanitària Especialitzada des del curs acadèmic 1980-1981. L’HUMT és un dels 8 hospitals de major complexitat de Catalunya, és Hospital Universitari per la Universitat de Barcelona (UB) i forma part del Campus de Salut de la Universitat de Barcelona (HUBc) i del Campus Universitari de Salut Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa