MónTerrassa
Mútua Terrassa centralitza les proves PCR i les farà totes en un únic espai
  • CA

Canvis importants per aquelles persones que s’hagin de fer una PCR. Mútua Terrassa ha informat que a partir del pròxim dilluns 2 de novembre, se centralitzaran totes les proves en un únic espai. El lloc escollit ha estat la primera planta de les antigues dependències de Consultes Externes, ubicades al carrer Castell, 25.

D’aquesta manera, en aquest punt es realitzaran les PCR de totes les escoles dependents dels CAPs Oest, Sud i Rambla. Aquestes proves inclouen tant l’alumnat com el professorat. I també es faran les PCR de tots els contactes de la població depenent dels CAPs Oest, Sud i Rambla. Caldrà demanar cita prèvia al telf. 93 738 30 40 o mitjançant citació online a mutuaterrassa.cat

Properament en aquestes dependències s’hi s’efectuarà també l’atenció a la patologia respiratòria, que fins al moment s’està prestant al CAP Rambla.

Des de Mútua expliquen que aquest trasllat d’activitat respon a la coordinació entre MútuaTerrassa i el Servei Català de la Salut per alliberar -en la mesura del possible- als Centres d’Atenció Primària d’aquelles activitats Covid que generen grans fluxos d’usuaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa