MónTerrassa
MútuaTerrassa acull un curs d’exploració quirúrgica del mediastí
  • CA

El Servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) organitzen la cinquena edició del curs d’exploració quirúrgica del mediastí. Es tracta d’un curs dirigit específicament a cirurgians toràcics en formació (residents de 4rt i 5è any) i adjunts interessats en adquirir coneixements en relació als aspectes més rellevants de l’exploració quirúrgica del mediastí per a l’estadificació del càncer de pulmó.

La inauguració del curs serà el proper dijous 7 d’octubre a les 16:00h i tindrà lloc a l’edifici docent de l’entitat. Hi intervindrà Salvadora Delgado, directora Assistencial de l’Àmbit Quirúrgic de la Fundació Assistencial Mútua Terrassa, Mireia Serra, cap del Servei de Cirurgia Toràcica de l’HUMT, i per part de la SEPAR hi participarà Joan Carles Trujillo, coordinador de l’Àrea Oncològica i Íñigo Royo, coordinador de l’Àrea de Cirurgia Toràcica.

Els curs compta amb un vessant teòrica i una vessant pràctica. Pel que fa a les conferències de caire teòric, totes seran impartides per professionals del servei de Cirurgia Toràcica de l’HUMT, com la Dra. Mireia Serra, Dr. Ramón Rami, Dr. Sergi Call, Dra. Carme Obiols, Dr. Juan Manuel Ochoa i Dra. Nina Reig; per professionals adscrits a la Unitat de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari Parc Taulí, com la Dra. Manuela Iglesias i Dra. Roser Saumench; i del servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’HUMT, la Dra. Alba Benito.

El curs compta també amb una vessant pràctica mitjançant la qual tots els participants podran ser partícips de diversos casos clínics interactius, així com d’intervencions en directe a quiròfan amb la voluntat de reconèixer totes les accions i consells d’aquest tipus d’abordatge quirúrgic.

La directora del curs és la Dra. Mireia Serra, la qual també forma part del Comitè Organitzador juntament amb el Dr. Ramon Rami i el Dr. Sergi Call, caps clínics del Servei de Cirurgia Toràcica de l’HUMT.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa