MónTerrassa
Mútua celebra el 28 Premi d’Infermeria per promoure la recerca científica

MútuaTerrassa celebrarà aquest proper dimecres, 17 de maig, la 28a edició del Premi d’Infermeria MútuaTerrassa sota el lema “Present i futur” amb la voluntat de promoure la recerca científica entre els i les professionals de l’entitat. L’edició d’enguany ha aconseguit aplegar prop d’una trentena de treballs (28), una xifra similar a l’any passat, entre els quals sortiran els premiats. Es tracta d’un certamen anual que se celebra per commemorar el “Dia Internacional de la Infermeria” -el passat 12 de maig- i que té per objectiu donar visibilitat als avenços de les cures infermeres.

El certamen es durà a terme a l’Edifici Docent i també es podrà seguir en línia a través de Teams mitjançant aquest enllaç. L’acte començarà a les 8:30h amb la benvinguda de la jornada, la qual anirà a càrrec de Miguel Ángel Molina, director Assistencial d’Infermeria de l’HUMT, Cristina de Paz, cap de l’Àrea d’Hospitalització i Urgències d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa i Ingrid Duran, directora de Gestió Assistencial de l’Àmbit de Servei Sociosanitari.

Es presentaran una quinzena de treballs i els altres estaran exposats

La presentació dels treballs s’iniciarà a les 8:45h i es farà mitjançant quatre taules que els aplegaran en els següents blocs: apoderament del pacient, qualitat assistencial, innovació i percepció del pacient. Totes elles estaran moderades per Cibeles Moreno, infermera d’Atenció Primària de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, guanyadora de la passada edició.

D’acord amb les bases del premi, es presentaran en exposició oral una quinzena de treballs escollits pel Comitè Científic i la resta estaran exposats en format pòster a la sala Tèxtil de l’Edifici Docent. Els criteris de valoració emprats per distingir els dos guanyadors seran la rellevància de l’estudi en ciències de la salut, la innovació, el rigor metodològic i la claredat.

Una taula rodona abans de l’entrega de premis

Posteriorment, a les 12:30h, se celebrarà una taula rodona presentada i moderada per Miguel Ángel Molina. Hi intervindrà Eulàlia Juvé, adjunta a la Direcció de Cures de l’Institut Català de la Salut (ICS), Paola Galbany, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i Guadalupe Sánchez, cap de titulació i docent de l’Escola d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT).

Finalment, l’entrega de premis es realitzarà a les 15.30h per part d’Esteve Picola, director general de l’entitat, Yolanda Cuesta, gerent de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, Ramon Ramells, gerent de l’Àmbit de Servei Sociosanitari i Ferran Cachadiña, director Assistencial d’Àptima Centre Clínic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa