MónTerrassa
Neix un ‘passaport’ per visitar els museus de Terrassa per vuit euros

Els cinc principals equipaments museístics de Terrassa -La Seu d’Ègara, el Castell Cartoixa de Vallparadís, la Casa Alegre de Sagrera, el Museu Tèxtil, i el mNACTEC- es podran visitar a un preu reduït amb el nou producte turístic “Terrassa 5×1, el passeig dels Museus“. Es tracta d’un ‘passaport’ amb el qual per vuit euros es podrà accedir als cinc equipaments al llarg del 2023, el que permet estalviar fins a la més de la meitat del que costaria l’entrada general d’un adult pels cinc museus.

El producte neix amb la voluntat de donar a conéixer la potent proposta patrimonial de la ciutat sobretot “al públic de fora”, tal i com ha explicat el regidor de Turisme, Pep Forn, en una roda de premsa a la Casa Alegre de Sagrera, però també el poden adquirir els ciutadans de Terrassa.

Neix un ‘passaport’ per visitar els museus de Terrassa a preu reduït de 8€ | Laura Gómez

El ‘passaport’ permet visitar els museus a meitat del preu habitual

L’entrada general d’una persona adulta sense descompte per visitar aquests cinc espais museístics seria de 17€, el que es tradueix en que, amb aquest nou producte, es pot accedir a aquests cinc museus per menys de la meitat del preu general.

Neix un ‘passaport’ per visitar els museus de Terrassa a preu reduït de 8€ | Laura Gómez

Un nou ‘passaport’ el 2024 ampliat

El ‘passaport’ ja es pot comprar a través de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa i serà vàlid fins el 31 de desembre de 2023. La intenció és que l’any següent n’hi hagi un de nou. A més, el regidor ha avançat que “si tot va bé, l’hauríem d’ampliar“. “Si aconseguim tirar endavant el projecte de museïtzació de la Masia Freixa passarà a ser un altre museu de la llista”.

En la roda de premsa hi han participat la directora del Museu de Terrassa, Gemma Ramos; de la directora del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa – CDMT, Sílvia Carbonell; i de la responsable de l’Àrea de Públics i Màrqueting del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya – mNACTEC, Roser Bifet; que s’han mostrat molt satisfetes de comptar amb aquest nou producte per promocionar l’oferta terrassenca.

Neix un ‘passaport’ per visitar els museus de Terrassa a preu reduït de 8€ | Laura Gómez

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Toñi a abril 01, 2023 | 12:04
    Toñi abril 01, 2023 | 12:04
    ¿Sólo 5 museos en una ciudad de más de 220.000 habitantes? A ver si nos ponemos las pilas, ¿no?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa