MónTerrassa
El Museu Tèxtil de Terrassa inicia un cicle de moda sostenible

Aquest dijous s’inicia el Cicle de moda sostenible amb el Taller de consciència tèxtil conduït per Núria Espinach, de l’equip de la marca de moda ètica i sostenible “Art & Seams”. L’objectiu d’aquestes pràctiques organitzades pel Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa és despertar la consciència respecte a l’ús que fem de la roba i la necessitat de reduir el consum i la generació de residus, oferint alternatives i opcions per allargar la vida dels nostres tèxtils.

El taller es desenvoluparà dijous, de 17:30 a 19:00 hores i en tres sessions independents: el primer tindrà lloc el dijous 28 de setembre Customització d’una una peça de roba”

Les altres dues sessions seran el 19 d’octubre: Transformació d’una peça de roba; i el 30 de novembre: Reutilització d’una peça de roba. L’activitat està dirigida a joves i adults i no cal tenir gaires coneixements de costura. El preu és de 8 euros i inclou tots els materials (excepte la peça de roba per reciclar). Les inscripcions ja són obertes, les places són limitades. Més informació i inscripció a: [email protected] o bé al 93 731 52 02.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa