MónTerrassa
El Museu obre inscripcions per a les activitats de Setmana Santa
  • CA

El Museu de Terrassa ha obert les inscripcions per participar en les dues propostes d’activitats infantils i familiars que organitza enguany per Setmana Santa. Es tracta d’un programa per apropar als infants i joves a la cultura i al patrimoni de la ciutat. “Per Setmana Santa, la mainada al Museu” és una oferta adreçada a infants que vulguin passar una estona divertida al Museu mentre, al mateix temps, s’acosten al patrimoni històric, artístic i cultural. Amb aquest objectiu s’han organitzat dues sessions:

Dilluns 6 d’abril, a les 17.30 h

“Un forn per coure bon pa”, activitat per a infants de 3 a 6 anys

Lloc: Centre d’Interpretació de la Vila Medieval de Terrassa (pl. de la Torre del Castell Palau, s/n)

Dimarts 7 d’abril, a les 17.30 h,

activitat per a infants de 5 a 10 anys

“Joc de rol de la Seu”

Lloc: Seu d’Ègara (pl. del Rector Homs, s/n)

Les dues activitats, d’una hora de durada, tenen un cost de dos euros per persona i els infants participants hauran d’estar acompanyats en tot moment d’una persona adulta. Les inscripcions es podran fer al telèfon 93 739 70 72, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, o a l’adreça electrònica [email protected]. D’altra banda, el Museu de Terrassa ofereix l’activitat “Al Museu i… Santes Pasqües!”. En aquest cas, el programa s’adreça als infants d’entre 4 i 12 anys, i ofereix tallers d’un sol dia per tal d’adaptar-se a les necessitats de les famílies. La major part d’aquestes activitats es centralitzaran a la sala de tallers de la Casa Alegre de Sagrera (c. de la Font Vella, 29), tot i que hi ha previstes sortides puntuals per la ciutat. En aquesta edició, el centre d’interès del cicle és “Terrassa en temps de Tomàs Becket. L’any 2020 es commemora el 850 aniversari de l’assassinat de Tomàs Beckett i el 800 aniversari de la inauguració de la seva tomba a la catedral de Canterbury. Al transsepte sud de l’Església de Santa Maria es troben unes pintures que testimonien aquesta tragèdia. El Museu de Terrassa treballarà diverses accions que permetran explicar a la ciutadania la vida, mort i culte de Tomàs Becket (1118-1170), arquebisbe de Canterbury.

Les propostes són:

Taller 1 – Dilluns 6 d’abril

“Sóc artista del romànic”

Taller 2 – dimarts 7 d’abril

“Sóc mestre d’obra”, amb la col·laboració de la Delegació del Vallès del

Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC)

Taller 3 – Dimecres 8 d’abril

“Sóc de la vila medieval”

L’horari dels tallers és de 9 a 14 h i tenen un cost de 17,60 euros cadascun. En el cas del segon infant, famílies nombroses, famílies monoparentals, famílies amb algun membre a l’atur i famílies amb algun membre amb discapacitat superior al 50% o grau 4 o 5, hi haurà un 10% de descompte. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia, que finalitzarà el 27 de març, trucant al 93 739 70 72, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, o a l’adreça electrònica [email protected]. El Museu es reserva el dret de cancel·lar alguna sessió si no s’arriba a un mínim de persones inscrites.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa