MónTerrassa
Un gran mural animalista omplirà una paret de Sant Llorenç
  • CA

Un mural de grans dimensions vestirà una paret ubicada al barri de Sant Llorenç de Terrassa. Es tracta d’un projecte promogut des de la regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Terrassa, amb coordinació amb l’Associació de Veïns de Sant Llorenç. Si l’obra avança sobre el previst hauria d’estar finalitzada a finals d’aquest mateix 2021. Com explica el regidor Noel Duque, el treball anirà a càrrec de Don Vuelo, un grafiter que viu al mateix barri. Va ser ell qui va proposar el dibuix que es podrà veure, i el qual ha estat aprovat per la Comissió de Benestar Animal.

“Serà una obra que a més de fer més bonic l’entorn, conscienciarà sobre l’adopció i la tinença responsable”, ha avançat Duque. L’esbós del disseny no ha transcendit, ja que es vol mantenir en secret fins al dia de la inauguració. A més, des de la regidoria informen que no serà l’únic mural animalista que es podrà veure a Terrassa, “esperem repetir la fórmula en molts altres barris abans d’acabar la legislatura”.

Parets mitgeres plenes d’art

L’aposta per donar vida a les parets mitgeres amb murals amb missatge no és nova. A Terrassa, tenim la plaça Cipriano García, al barri de Sant Pere Nord, com un dels llocs més emblemàtics. En aquella ocasió, el projecte estava dirigit per l’artista terrassenca Anna Taratiel i impulsat des de la regidoria de Cultura. Ha consistit en fins a tres grans murals -dues en parets mitgeres i una sobre la pista de bàsquet situada a la mateixa plaça i que ha estat la darrera a inaugurar-se-. El projecte ha estat impulsat conjuntament per l’Ajuntament de Terrassa i l’Associació de Veïns de Sant Pere Nord, entitat veïnal que va fer un treball previ per catalogar les parets mitgeres del barri.

La paret escollida per acollir el gran mural animalista | Noel Duque

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa