MónTerrassa
Els Mossos entren en un institut de Terrassa per retirar llaços grocs
  • CA
Els Mossos tenien ordres de dirigir-se a tots els edificis públics de l’Administració de la Generalitat i entitats vinculades o dependents per comprovar la retirada de simbologia com els llaços grocs, per donar compliment a les instruccions de la Junta Electoral Central (JEC) des de les 12.30 hores d’aquest divendres. I al matí han anat a diversos centres escolars del país (Lleida, Caldes d’Estrach, Barcelona, Ullastrell, Badalona, Terrassa, Rubí, Perafita, entre d’altres), on no consta que s’hagin produït incidents.

!--akiadsense-->

Segons el diari ARA, a Terrassa, els Mossos han entrat a l’Institut Egara, i han dit que tenien una ordre per revisar si hi havia alguna simbologia política al centre. Segons ha explicat Mont Busquets, membre de l’equip directiu, han mirat a l’exterior del centre, al vestíbul i també als rètols d’informació.

En cas de trobar simbologia, els agents havien de parlar amb els responsables dels edificis per ordenar-los que retiressin les estelades, els llaços grocs o blancs amb ratlles vermelles o d’altres símbols de significat similar, així com fotografies de candidats o polítics i pancartes, cartells o qualsevol altre símbol partidista que contingui imatges o expressions coincidents o similars a les que fa servir qualsevol de les entitats polítiques concurrents a les eleccions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa