MónTerrassa
Els Mossos detenen 2 terrassencs encadenats a les portes del TSJC
  • CA
Els CDR bloquegen el TSJC | Europa Press

!--akiadsense-->

Els Mossos d’Esquadra han detingut 12 persones que s’havien encandenat durant una hora a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). D’aquestes, n’hi ha 2 de Terrassa, 1 del Comitè de Defensa de la República (CDR) Trs Centre i 1 del CDR Trs Ponent, i un del CDR de Matadepera.

Els agents han desallotjat també a diversos membres dels CDR que aquest divendres al matí han bloquejat les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per denunciar “la repressió de l’Estat”. Segons han detallat a través de les xarxes socials, alguns dels manifestants s’han encadenat a les portes de l’alt tribunal i es viuen moments de tensió entre els concentrats i la policia.

Els Mossos desallotjant l’entrada del TSJC | QUICO SALLÉS

!--akiadsense-->

La protesta ha començat cap a les vuit del matí, s’ha fet coincidint amb el 23-F, i ha aplegat centenars de persones al Passeig Lluís Companys, que ha quedat bloquejat. Els concentrats criden a favor de l’exmajor dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero, demanen la “llibertat dels presos polítics”, canten “els carrers seran sempre nostres” i demanen “resistència”. Tot i que els agents han pogut desallotjar desenes dels concentrats a les portes del TSJC, encara hi ha una trentena de persones que resisteixen en el bloqueig de l’entrada del palau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa