MónTerrassa
VÍDEO | Mor en Charlie, el primer gos reeducat a l’escola canina SAR
  • CA

Aquest dijous, a les 20 hores, ens ha deixat en Charlie, el primer gos reeducat a l’escola canina – protectora SAR. 13 anys que hem celebrat junts amb la teva família adoptant. Aquest dijous, amb 13 anys, pelotxo, has decidit deixar-nos. Tu, Charlie, vas ser el primer en ser reeducat a l’escola. Ens ho vas posar molt difícil, però ho vam aconseguir. I la protectora SAR va trobar-te una excel·lent família amb qui sempre has estat el rei estimat.

Vas arriba a l’escola amb costelles lesionades, molt agressiu. Com a director de l’escola i conductista em vas costar 1½ de treball per reeducar-te. Any rere any, jo i els propietaris hem celebrat el teu aniversari amb un pastís per a gossos. I així, gràcies a tu, va néixer l’escola. Una escola per ajudar de franc els gossos inadoptables, recuperar-los…. I, després, una escola que s’ha anat expandint per cercar recursos per a la protectora.

Charlie, a mi, com a director de l’escola, em vas ensenyar una nova manera reconductual. Hi va haver un abans i després de tu. Jo, que mai he faltat als teus aniversaris. DEP Charlie, pelochete.

Joan E. López

col. 4048/2018 federat 1317/2021

dtor. Escola canina SAR

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa