MónTerrassa
Món Terrassa incorpora una nova redactora
  • CA

Món Terrassa amplia la seva plantilla amb la incorporació de la jove periodista Laura Gómez i Alcalà. Ho fa coincidint amb el cinquè aniversari del diari, que va néixer el 9 de setembre de l’any 2016. Laura Gómez ha estudiat periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i ja està graduada. “M’agrada molt compartir l’actualitat i explicar històries, i espero poder-ho fer en aquesta nova etapa de manera propera i fresca”, rebla. De 22 anys, terrassenca, va cursar el batxillerat francès i ha participat en un programa de ràdio a la capital catalana i en una expedició a Iran amb la seva universitat per fer tallers periodístics. Laura Gómez completa l’equip de redactors, que conformen Joan Manel Oller i Foixench (director), i Lluïsa Tarrida i Bayo. L’equip de Món Terrassa es completa amb Zaida Torregrosa i Carbonell (directora comercial), Cristóbal Castro Veredas (cap de la secció de fotografia i un dels grans noms del fotoperiodisme a Terrassa i a Catalunya), Carles de Castro i Almirall (responsable de xarxes i “community manager”), Mercè Magaña (administradora), i Joan Marc Salvador (cap de l’àrea de tecnologia). L’editor i president del consell d’administració és Salvador Cot i Belmontes, periodista terrassenc amb una llarga trajectòria. Hi ha un equip que barreja experiència i joventut i amb un ampli bagatge en el món del periodisme digital.

La seu social

La seu social de Món Terrassa se situa al rovell de l’ou de la ciutat, al lloc més cèntric de Terrassa, la plaça Vella (número 10, tercer pis). Des dels seus grans finestrals hi ha una perspectiva excepcional de l’espai més concorregut del municipi.

Món Terrassa forma part i té el suport del Grup Món. No només això, sinó que el conjunt de les capçaleres del grup té la seu central a Terrassa, un fet inèdit que ajuda a conferir capitalitat a la tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa