MónTerrassa
Món Terrassa estrena disseny de web
  • CA

Món Terrassa ha estrenat aquest divendres el nou disseny de la seva web. La nova proposta arriba en el dia que se celebra el seu cinquè aniversari. El mitjà líder a la ciutat va néixer el 9 de setembre de 2016. En el nou disseny es deixa enrere l’excés de color i es va cap a una imatge més neta, blanca i polida, seguint les noves tendències i donant resposta a les demandes dels lectors. A més a més, incopora una funcionalitat de nit que facilita la visió als usuaris. El lector ho tindrà tot més a mà. També serà un moment compartir les notícies, una demana que es feia sovint. Els dissenyadors i informàtics han volgut que tot estigui a prop, a un cop de clic en moltes ocasions. Món Terrassa, als mòduls de notícies n’hi suma un específic destinat a les últimes penjades, col·locades en ordre cronològic. Les fotografies (en un format 3×2) guanyen pes i es dona importància al treball dels professionals, i es permet als usuaris gaudir de les imatges en tota la seva esplendor, sense res, sense cap lletra a sobre que les distorsioni. Els titulars són curts i concisos, perquè s’ha demostrat que són els que més agraden als lectors. La navegació, en tots els sentits, serà més amena i simple, i es podrà fer en vertical i en horitzontal. Només lliscant es passa d’una pàgina a una altra, i no cal anar enrere o fer scroll.

El que s’ha treballat molt és que la web per mòbil sigui molt interactiva, i en termes generals s’ha anat en la línia d’intentar fer una pàgina molt lleugera, que pesi poc, evitar que l’usuari es baixi megues i megues navegant.

El nou disseny ha permès unificar el format de totes les capçaleres del grup El Món, des del Món Terrassa passant pel Tot Barcelona, Món Esports, Vadeví, Vadegust, Món Planeta, Balears Vadeví i Elmon.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa