MónTerrassa
Transports reafirma que les obres de la B-40 s’acabaran a finals d’octubre

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha reafirmat aquesta setmana que les obres que s’estan fent a la B-40 finalitzaran a finals del mes d’octubre. Aquest és el compromís que de nou ha aconseguit la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, per part de l’Estat espanyol, que ha subratllat que el calendari dels treballs de construcció del tram entre Terrassa i Abrera avancen al ritme establert.

L’anunci s’ha fet en la visita dels representants de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya acompanyats de tècnics municipals a les obres del Quart Cinturó per veure com evolucionava el tram entre Abrera (amb el túnel d’Olesa) i l’enllaç amb la C-58 (autovia de la Bauna), i també la connexió amb la C-16 (autopista Terrassa-Manresa) i el tram ja construït de la B-40 fins al Nord de Terrassa.

Nou tall de trànsit per obres a la c-16 i c-58

En el decurs la reunió, s’ha informat de l’entrada en funcionament dels dos nous accessos a la C-16 i la -C58 des de la B-40, en direcció Barcelona. Especialment rellevant ha estat la informació sobre el tall de trànsit que es farà a partir de dimecres, 29 de març, en el pas inferior de la C-16, a l’enllaç de Terrassa Oest en direcció a Barcelona, on es creua la C-16 amb l’autovia de la Bauma (C-58), a l’altura del carrer de Rafael de Campalans, al barri del Roc Blanc.

El motiu concret que afecta aquest tram d’obres és per l’ampliació del nombre de carrils, que passaran de dos a tres, en cada sentit de la marxa. Des de l’Ajuntament de Terrassa s’ha emès un avís -i es recordarà a través dels canals municipals- amb la recomanació de seguir els itineraris alternatius que proposa el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, així com els missatges informatius que s’habilitaran a les pantalles electròniques variables de l’autopista C-16.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Francisco a març 28, 2023 | 08:48
    Francisco març 28, 2023 | 08:48
    Ni ellos lo tienen claro, vamos a ver, en los primeros días, un cacao maravillao..... Jejeje
  2. Icona del comentari de: ciutadà a març 28, 2023 | 12:20
    ciutadà març 28, 2023 | 12:20
    Diuen a finals d'octubre. Però no diuen de quin any.
  3. Icona del comentari de: Jordi a abril 02, 2023 | 21:22
    Jordi abril 02, 2023 | 21:22
    Fa anys que hauria de esta acabat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa