MónTerrassa
TerrassaCentre denuncia la impunitat dels conductors “incívics” de Glovo

TerrassaCentre ha denunciat la impunitat dels conductors “incívics” de Glovo. L’associació de comerciants del Centre ha deixat de mossegar-se la llengua des de fa uns dies i ha decidit iniciar una campanya a les xarxes socials per fer visible el seu malestar per la conducció temerària d’alguns dels treballadors que circulen per Terrassa de l’empresa de repartiment.

Així, en diverses imatges que han difós assenyalen i mostren com alguns motoristes condueixen per carrers de vianants en hores en què està estrictament prohibit, posant en perill la seguretat de les persones que van a peu. Carrers que sobretot en aquesta època de festes nadalenques es troben plens a vessar.

Demanen a la Policia Municipal de Terrassa més actuacions per prevenir aquestes accions i per multar aquells conductors que se salten les normes. “Glovo té impunitat absoluta, on és la Policia de Terrassa? Avui veurem si la tradició és ja costum. Ajuntament de Terrassa teniu el dia i hora al peu de foto per si us dona pistes”, escriuen en un dels seus post publicat aquest passat dimarts, dia 3 de gener. Des de TerrassaCentre no entenen perquè aquest tipus de vehicle poden “circular lliurament” per una zona restringida i no rebre cap sanció.

Patinets i ciclistes incívics, també recriminats

No és l’únic col·lectiu que l’associació de comerciants hi té l’ull posat. També en les darreres setmanes ha volgut visibilitzar amb diversos vídeos el problema creixent i ja denunciat a l’Ajuntament de Terrassa amb les bicicletes i els vehicles de mobilitat personal. Malgrat que s’ha reforçat la senyalització als carrers del Centre amb pictogrames al terra però també amb senyals verticals indicant horaris i prohibicions de circulació, no sembla que això aturi als patinadors i ciclistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa