MónTerrassa
Terrassa tindrà més trens en horari nocturn de la línia R4 de Renfe
  • CA

Terrassa tindrà més trens en horari nocturn corresponents a la línia R4 de Rodalies de Renfe. Així ho ha comunicat l’empresa, que ha decidit ampliar en tres freqüències la línia que dona servei a Terrassa. A més, també ha allargat el recorregut d’una quarta, per dotar el servei de més combois a la nit. L’R1 modificarà un horari amb el mateix objectiu.

A l’R4, el tren dels dies feiners que sortia de Sant Vicenç de Calders a les 22.08 h i acabava a Montcada Bifurcació a les 23.51 h allarga parades fins a Terrassa Estació del Nord. L’horari serà de 22.08 h a 00.18 h. A banda s’incorpora entre setmana la freqüència Terrassa (23.03 h) – Martorell (00.26 h) i en dissabtes i festius la Terrassa (22.33 h) – Martorell (23.56 h) i la Martorell (23.04 h) – Terrassa (00.28 h). A la línia R1, entre setmana, es modifica el tren de l’Hospitalet (23.18 h) a Mataró (00.14 h). El nou horari és 23.33 h – 00.29 h.

El nou calendari entre en funcionament a partir d’aquest dilluns 30 de maig. Segons indiquen en un comunicat conjunt Renfe i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, l’objectiu de les modificacions és “facilitar la mobilitat dels usuaris a última hora del dia”. Aquests reajustaments complementen el redisseny global de l’oferta que s’ha fet al serveis de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies derivat de les obres que es van iniciar el 23 d’abril.

Afectacions de la R4 a Castellbisbal

D’altra banda, pel que fa a afectacions que pateix al R4 actualment, recordem que des del passat 23 d’abril i fins al febrer de 2023, s’estan duent a terme obres de millora d’infraestructures en diferents punts de la xarxa. En aquest cas, els treballs se centren en el tram Martorell – Castellbisbal on Adif està fent actuacions relacionades amb el desenvolupament del Corredor Mediterrani, obres d’integració urbana i remodelació de l’estació de Sant Feliu de Llobregat, així com els treballs de millora de l’accessibilitat que Renfe executarà a Molins de Rei.

Aquestes actuacions limiten la capacitat operativa i obliguen a dur a terme una reprogramació de serveis a les línies R4, R8 i R1 per tal de facilitar la mobilitat dels clients durant aquest període.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa