MónTerrassa
Tallada la R4 entre Terrassa i Manresa, el cap de setmana

La R4 Nord entre les estacions de Terrassa i Manresa quedarà tallada a la circulació el pròxim cap de setmana. El motiu de la interrupció ferroviària és que Renfe estarà executant les obres d’accessibilitat a l’estació de Vacarisses-Torreblanca. Les tasques de millora que es duran a terme en aquesta estació consisteixen en la instal·lació d’una passarel·la superior i d’ascensors, l’ampliació de les andanes, així com treballs d’electrificació, entre d’altres.

Aquests treballs es troben emmarcats dins de les actuacions de “Transformem Rodalies” i Adif també realitzarà millores a la infraestructura entre Manresa i Sant Vicenç de Castellet.

L’empresa assegura que per dur a terme aquestes actuacions, “a causa de la seva complexitat”, cal interrompre la circulació ferroviària. AIxí, els dies 6 i 7 de maig, quedarà paralitzada la circulació entre les estacions de Terrassa i Manresa. Això afecta la R4 però també la línia R12.

Transport alternatiu amb autobús

Per tal de minimitzar les afectacions al servei i garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe estableix un servei alternatiu de transport per carretera entre les estacions de Terrassa i Manresa. El servei d’autobús és accessible per a persones amb limitacions de mobilitat i permet el transport de bicicletes i mascotes (subjecte a les condicions de transport per carretera).

Els autobusos sortiran de les estacions afectades amb un marge de temps suficient després de l’arribada del tren, i sempre acompanyats per un agent auxiliar en tot el recorregut per atendre i orientar a les persones que ho requereixin. Els autobusos aniran rotant segons l’horari dels trens d’aquest cap de setmana.

Quant als trens de la línia R12 circularan entre Lleida i Manresa ajustant l’horari al transbordament per carretera entre Manresa i Terrassa, on agafaran el primer tren de la línia R4 que surti cap a Barcelona. En el sentit contrari, només circularà el tren de la R12 l’Hospitalet 7:45 i Lleida 11:06 fins a Terrassa. Per a la resta de trens d’aquesta línia els viatgers aniran fins a Terrassa amb els trens de la línia R4.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa