MónTerrassa
Renfe talla el servei entre Terrassa i Manresa aquest cap de setmana

Renfe tallarà el servei de trens entre les estacions de Terrassa i Manresa aquest cap de setmana degut a unes obres al baixador de Vacarisses-Torreblanca per procedir al recrescut de les andanes. Els dies 13 i 14 de novembre no circularan trens entre aquestes dues ciutats, i a canvi, s’oferirà un servei alternatiu per carretera per tal de garantir la mobilitat dels clients.

Les tasques de millora de l’estació obliguen a interrompre la circulació ferroviària en aquest punt, que afecta les línies R4 i R12, segons ha informat Renfe aquest dimecres en un comunicat. Les obres en aquesta estació van començar el passat mes de juliol, i els principals treballs que contemplen son la construcció d’un pas elevat que connectarà les dues andanes de l’estació, la instal·lació d’ascensors per tal de garantir la mobilitat dels clients, recrescut i prolongació de l’alçada de les andanes per arribar als 68 centímetres sobre la cota del carril i l’ampliació a 200 metres per facilitar l’estacionament de trens en doble composició -motiu pel qual Renfe irromp el servei aquest cap de setmana-, i nova zona d’aparcament i condicionament de l’existent.

Afectacions R4 i R12

Els dies 13 i 14 de novembre, restarà interrompuda la circulació dels trens entre Terrassa i Manresa. Però tot i així es donarà servei en tren des de Sant Vicenç de Calders (Tarragona) a Terrassa (R4) i també des de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Renfe ho explica de tal manera a la seva pàgina web:

El servei s’ha reprogramat de la següent manera:

 • Línia R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Vilafranca del Penedès)
  • Sant Vicenç de Calders – Terrassa: Servei en tren
  • Terrassa – Manresa: Servei alternatiu per carretera
 • Línia R12 (L’Hospitalet de Llobregat – Lleida per Manresa)
  • L’Hospitalet de Llobregat – Terrassa: Servei en tren
  • Terrassa – Manresa: Servei alternatiu per carretera
  • Manresa – Lleida: Servei habitual en tren

Els clients poden consultar tota la informació en aquest enllaç, a l’app de Rodalies de Catalunya i Renfe Cercanías, o al telèfon d’informació 900 41 00 41.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 11, 2021 | 17:14
  Anònim novembre 11, 2021 | 17:14
  benaventurat i jo que em creia que ja estaba tallat fa messos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa