MónTerrassa
El pas inferior d’enllaç de la C-16 a Terrassa Oest, tallat al trànsit
  • CA

El pas inferior d’enllaç de la C-16 a Terrassa Oest quedarà tallat el trànsit. El Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa informa que els pròximes dies 19 i 20 de gener, aquest dijous i divendres, en el petit túnel que travessa l’autopista per sota, a l’alçada de Pablo Iglesias, no s’hi podrà circular. Quedarà doncs inutilitzat per tots aquells cotxes que es vulguin dirigir a Barcelona per la c-16 i la c-58.

El motiu d’aquest tall és per continuar amb els treballs de muntatge d’una part de l’estructura prefabricada que permetrà ampliar aquest pas pels dos costats, com a conseqüència de l’ampliació a tres carrils de la C-16. La previsió inicial és que l’afectació sigui només d’aquests dos dies.

Des de l’Ajuntament, es recomana l’itinerari alternatiu dissenyat pel inisteri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que recorre, en un primer tram, la carretera B-120, de Terrassa a Olesa de Montserrat.

Mapa amb el pas tallat i el circuit alternatiu que es recomana | AJ. Terrassa

L’accés a Terrassa Oest tallat per totes bandes

Recordem que el passat mes de juny, es van iniciar els treballs que permetran finalitzar el tram del Quart Cinturó de Terrassa fins a Abrera. Així va quedar tallada la sortida 23 (Terrassa Oest) de la C-16, en sentit Manresa. Els treballs estan previstos que s’allarguin nou mesos, per la qual cosa no es contempla que aquest tram resti obert abans del mes de març. LAjuntament recomana als conductors que circulin per la C-16/C58 i es dirigeixin al nord de la ciutat, que utilitzin el nou ramal de la C16/C58 cap a la B40. També cal recordar que la sortida de Terrassa Oest en sentit Barcelona des de la C-16 també va quedar tallada passat l’estiu. No s’han vist operaris treballant-hi però ja porta mesos en què els vehicles que volen entrar a Terrassa en direcció Roc Blanc, Maurina o Ca n’Aurell han de passar de llarg fins a la sortida Centre i tornar enrere o desviar-se per la B-40.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa