MónTerrassa
Oportunitat de conduir una Harley-Davidson per Terrassa

Nova oportunitat de conduir una Harley-Davidson per Terrassa. Aquest divendres, dia 14 d’abril, les instal·lacions del Club Deportiu Terrassa Hockey (carretera de Terrassa a Talamanca, km 5.6) es convertiran en el punt de partida de l’Experience Tour de la marca nord-americana de motocicletes. L’acció s’allargarà també al dissabte dia 15 d’abril i el diumenge dia 16 d’abril.

Com ja ha passat en altres ocasions, aquest esdeveniment ofereix la possibilitat als amants del motor, especialment de les motos custom, de poder no només veure de prop les darreres novetats de la firma sinó també fer una prova i endur-se el vehicle a fer una petita ruta pel Vallès.

És l’única oportunitat que hi haurà a tota la província de Barcelona. Després de Terrassa, el Tour Experience viatjarà fins a Madrid (21-23 d’abril), per continuar cap a Porto (9-11 de juny), Algarve (16-18 de junio), Girona (8-10 de setembre) i tancarà gira al País Basc (15-17 de setembre). Aquesta experiència permet gaudir en directe de les millors Harleys i de forma gratuïta. Les places son limitades, i cal reservar prèviament amb el concessionari omplint el formulari disponible a cadascun d’ells. A Terrassa, els que tenim més a prop són dos que es troben a Barcelona.

Diferents models de Harley-Davidson

Harley-Davidson ofereix l’oportunitat de pujar a la moto dels teus somnis. El camió itinerant arribarà a Terrassa carregat amb els darrers models, perquè tothom els pugui gaudir en primera persona. Així, els assistents podran sentir què significa conduir la Pan America, el nou model Adventure Touring, que ha estat el més votat -de manera unànime per premsa i públic- com la novetat més atractiva de 2021. També hi haurà disponibles els models Nightster Special i la Sportster S, de la família Sportster, a més de la Low Roder ST i la Sport Glide, motocicletes especialment pensades per estar confortable en viatges de llarga durada. Totes elles amb un aspecte imponent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa