MónTerrassa
Malestar per la negativa de posar un ressalt a la Ronda de Ponent

Malestar veïnal per la negativa de posar un ressalt en un punt concret de la Ronda de Ponent. El lector Pere Macias ha fet arribar a Món Terrassa una carta amb la qual exposa quina va ser la demanda d’un grup de veïns de La Maurina a l’Ajuntament de Terrassa i quina ha estat la resposta del govern municipal a la seva petició. Consideren que la col·locació d’un ressalt a la Ronda amb cruïlla del carrer Sant Mateu suposaria una millora de la seguretat per a conductors i vianants, i lamenten que des del Consistori la resposta hagi estat negativa. Macias afirma que la preocupació s’ha fet arribar a l’Associació de Veïns, per tal que ajudin a fer pressió i aconseguir el ressalt.

Quins pebrots té l’Ajuntament de Terrassa

Davant la petició que hem fet alguns veïns que posin un ressalt a la Ronda de Ponent de Terrassa la resposta és la següent: “En resposta a la seva sol·licitud, li comunico que no podem instal·lar una element reductor de velocitat en calçada, a la Ronda Ponent, ja que es tracta d’un carrer que forma part de la xarxa principal del trànsit de la Ciutat, i és un vial on s’ha de garantir una circulació fluïda. A més, aquests tipus d’elements generen molt de soroll que ocasionen molèsties als veïns. Per tal d’intentar reduir la velocitat dels vehicles, reforçarem la senyalització del carrer. Li agraeixo que ens hagi fet arribat la seva sol·licitud i resto a la seva disposició per qualsevol altra consulta/petició”.

És al·lucinant la resposta. Potser podrien donar un altre tipus d’excusa ja que en aquesta via principal hi ha diversos punts amb “ressalts”. A més, la Ronda de Ponent s’està convertint en una veritable autopista, sobretot a la zona de la Maurina. Què pretén aquest Ajuntament? Serà qüestió de fer una plataforma per evitar possibles accidents en aquesta via principal.

Sembla que només fan cas de les coses que es posen a les xarxes socials.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rosa Orfila a març 08, 2023 | 22:48
    Rosa Orfila març 08, 2023 | 22:48
    A mi em van contestar el mateix quan vaig demanar un element reductor de la velocitat a la Avinguda de les Arts abans d'arribar a la rotonda amb carretera de Rellinars, perquè els vehicles surten a molta velocitat i qualsevol dia tindrem un disgust. Que generava moltèsties als veïns. Quins veïns? si en aquell punt encara no s'ha construit cap edifici. O és que contesten això per defecte a tothom? Patètic...
  2. Icona del comentari de: Biel a març 09, 2023 | 15:18
    Biel març 09, 2023 | 15:18
    A mi ,jo ni em contesten ,quan espresso les meves queixes per la situació de l'Avda Angel Sallent , on els semafors han esdevingut un element mes decoratiu mes que d'us habitual ,els vehicles ,inclos autobusos urbans ,passen del vermell Un dia hi haurà una criatura morta i tothom es farà l'orni .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa