MónTerrassa
Gairebé un miler de targetes T-25 venudes el primer dia de bonificació
  • CA

El preu de la targeta T-25 es redueix a la meitat i passa de valdre 18,10€ a 9€ des d’aquest dijous 1 de setembre fins al 31 de desembre. Només ahir, el primer dia que es va aplicar la bonificació, es van vendre gairebé un miler d’abonaments, segons ha informat la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat i regidora de Mobilitat, Lluïsa Melgares, en una roda de premsa sobre el dispositiu de tornada a l’escola. La xifra exacte és de 987 targetes venudes.

Aquesta xifra és molt important tenint en compte que “en comparació a l’any passat, en un dia es van comprar una setantena de targetes”, ha avançat Melgares, qui ha exposat que ahir es van viure cues a l’Oficina de Mobilitat i alguns estancs on també es pot comprar l’abonament.

Per Melgares, aquesta xifra que frega el miler significa que “la gent estava esperant aquesta targeta” i es mostren “molt contents del ressò que ha tingut”. Amb el descompte del 50%, el cost per viatge passa a ser de 36 cèntims.

La T-25 bonificada “augmentarà les persones que usen el transport públic”

Afegeix que aquest abonament reduït a meitat de preu “augmentarà les persones que utilitzen el transport públic”. “És un esforç econòmic que no teníem previst, però que servirà per ajudar a recuperar passatgers” que s’havien perdur al llarg dels dos anys de pandèmia per la Covid-19, ha exposat.

El servei d’autobusos manté una oferta escolar del 100% a l’inici de curs

Melgares ha avançat aquestes xifres durant la roda de premsa de presentació del dispositiu de l’inici del curs escolar, moment en que ha recomanat utilitzar el transport públic i no el vehicle privat. En aquest sentit, ha exposat que es consolida l’ús de la T-16, que permet viatjar gratuïtament als menors de 16 anys

A l’inici del nou curs, el servei municipal d’autobusos mantindrà una oferta escolar del 100%, i es preveuen reforços puntuals que s’assignaran de forma dinàmica en el cas que es detecti algun problema en alguna línia. La previsió inicial és que es reforcin les línies L8, L4 i L12. Respecte això, des de la mateixa app de TMESA es poden consultar els horaris, temps d’arribada de l’autobús i informació de servei en temps real.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa