MónTerrassa
Un tren d’FGC que anava a Terrassa acaba a Sabadell per error

Un tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que anava fins a l’estació de Terrassa Nacions Unides ha acabat a les vies de la línia de Sabadell-Universitat Autònoma per una errada en una maniobra a Sant Cugat, on les vies es bifurquen per anar a les dues capitals del Vallès Occidental.

Els fets han passat aquest dilluns 15 de maig entre les set i les vuit -7.20-, una de les hores punta en les línies S1 i S2 que uneixen les ciutats vallesanes i la capital de Catalunya. Malgrat la situació, no hi ha hagut cap mena de perill pels usuaris, segons totes les fonts consultades, llevat un ensurt dels grossos. Ha estat un error humà en la regulació de la circulació, que ha afectat un tren ple a vessar.  En comptes d’aturar-se a Mira-sol ho ha fet a Vollpelleres, causant indignació perquè aixo volia dir que molta gent arribaria tard al seu destí.

FGC ha detectat la incidència immediatament i ha fet baixar a Volpelleres

El centre de control operatiu dels FGC ha detectat la incidència immediatament i ha fet baixar els passatgers a l’estació de Volpelleres -al terme municipal de Sant Cugat, on han agafat un convoi en direcció Barcelona per tornar a agafar-ne un altre cap a Terrassa. Tot i això, des de les xarxes socials s’han disparat les queixes pel que consideren falta d’informació per part de la companyia, i afirmaven que els horaris no es complien. Els retards han estat d’entre sis i set minuts.

Des de Twitter, els usuaris han fet comentaris crítics però també hi ha qui s’ho ha agafat amb bon humor. “Quina sort que t’envíin a Sabadell enlloc de Terrassa“, escriuCelebrem cada dia el dia internacional del Mico: Altres han lamentat la forma com des del perfil de FGC s’ha enfocar la incidència.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Capità a maig 16, 2023 | 12:02
    Capità maig 16, 2023 | 12:02
    Aquesta es la gestió de Ferrocarrils de la Generalitat? Molt em temo que si traspasen el sevei de rodalies continuarem tenint problemes (si no mes ja que seran nou vinguts). Recordem que la unica victima en tren va ser per culpa de un tren de Ferrocarrils i a Lleida el tren de la Pobla, traspassat a Ferrocarrils va estar 5 mesos parat per fer un manteniment... per que habien de venir de no se on...
  2. Icona del comentari de: joan a maig 16, 2023 | 15:17
    joan maig 16, 2023 | 15:17
    El maquinista despistat, tambe te molt a veure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa