MónTerrassa
Una entitat de Terrassa busca mecenes per comprar una furgoneta adaptada
  • CA

L’associació sense ànim de lucre ÀreaAdaptada busca mecenes per poder comprar una furgoneta adaptada. La campanya s’ha iniciat després de 18 anys d’experiència i duent a terme activitats esportives per a persones amb discapacitat. “Creiem que toca fer un pas més, i si disposem d’un vehicle propi, podrem oferir un ventall d’activitats més ampli i més segur en el transport de persones i bicicletes”, han manifestat des de l’entitat.

L’objectiu del projecte que s’ha anomenat “Una furgo x molts pedals”, és recaptar prop de 30 mil euros, una fita important que es vol aconseguir en uns 160 dies. Ara mateix, la Campanya de micromecenatge a la plataforma Mi Grano de Arena porta recaptats una mica més de 400 euros, però des d’ÀreaAdaptada informen que en diverses accions solidàries que s’han anat organitzant ja tenen un coixí de 4 mil euros.

Més sortides amb bicicleta

L’entitat de Les Fonts de Terrassa explica que “per a continuar amb les activitats d’esport i natura, ens cal una furgoneta adaptada a les nostres necessitats, amb un bon espai de càrrega on col·loquem les bicicletes amb seguretat, ja que son força voluminoses”, i per això “disposar d’una furgoneta ens permetrà organitzar més sortides i per tant difondre el missatge actiu i positiu, i encomanar a més amics!”. Recorden que les bicicletes que disposen per poder realitzar les sortides estan adaptades a qualsevol tipus de diversitat funcional, però que el seu trasllat no sempre és fàcil.

I encara que pugui semblar poc rellevant, ÀreaAdaptada té molt clara la gran funció que fa l’esport per a les persones amb discapacitat. “L’esport ens dona autonomia funcional, ens fa menys dependents socialment, ens aporta salut física i mental, ens allunya de la necessitat de cura mèdica i afavorim el nostre entorn familiar i social amb una actitud positiva a la vida”.

La campanya ja s’ha posat en marxa i han rebut suports de diferents autoritats, i també de reconeguts esportistes, com Melcior Mauri, campió de la Vuelta l’any 1991 i campió del Món l’any 1988:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa