MónTerrassa
Denuncien una maniobra perillosa dels camions de la brossa a Can Boada

El grup de veïns Afectats de Can Boada ha presentat una queixa formal a l’Ajuntament de Terrassa per denunciar una maniobra perillosa que duu a terme el camió de la brossa a la cantonada dels carrers d’Amadeu de Savoia i de Francisco de Vitoria. El camió de recollida fa marxa enrere alguns metres per així evitar donar la volta al barri. Exposen que efectua aquesta maniobra de manera reiterada i consideren que és “perillosa” i “il·legal”.

El camió de la brossa arriba pel carrer d’Amadeu de Savoia, i passada la cantonada del carrer de Francisco de Vitoria, recull la brossa dels contenidors situats just a la cantonada en aquests dos carrers. Un cop acaba, enlloc de continuar endavant, realitza una maniobra marxa enrere i gira cap a l’esquerra pel carrer de Francisco de Vitoria per recollir la brossa d’uns altres contenidors, i així evitar fer la volta pels carrers del barri.

L’Ajuntament va informar que aquesta maniobra està prohibida

Els grup de veïns afectats del barri ja van proposar el maig de 2021 que el camió de la brossa realitzés una maniobra marxa enrere al carrer d’Alexandre Galí per poder revertir els canvis de mobilitat arran de la implementació dels contenidors de recollida lateral dreta, però apunten que l’Ajuntament els va informar que aquesta maniobra estava prohibida als camions de la brossa per motius de seguretat. Ara, els veïns de Can Boada es troben que el camió està duent a terme aquesta maniobra, suposadament prohibida, de manera reiterada.

En aquest sentit, donada la incongruència observada, reclamen “que ens confirmin, per escrit, que efectivament no es pot fer la maniobra marxa enrere amb els camions”, i exigeixen el “cessament immediat d’aquesta pràctica”, que consideren molt perillosa.

Una volta al barri “sense sentit”

Expliquen que porten 18 mesos denunciant “el despropòsit dels canvis de mobilitat que s’han fet al nostre barri”. Ara, observen aquesta pràctica, “que indica clarament que ni els propis conductors del servei de recollida volen fer la llarga volta que van imposar els canvis“. Recorden que “aquesta volta, sense sentit comú, és obligatòria per tots els veïns i els molts vehicles que circulen, cada dia i cada hora, pel nostre barri”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa