MónTerrassa
Correus incorpora noves furgonetes elèctriques a Terrassa

Correus ha incorporat dues noves furgonetes elèctriques a la flota de vehicles de Terrassa. Son dos vehicles que corresponen al model Kangoo Furgón E-Tech 100% elèctric de Renault, amb els quals Correus busca consolidar-se com la companyia que disposa d’una de les majors flotes elèctriques i de cero emissions del sector de la distribució a l’Estat espanyol. L’objectiu és arribar al 25% de vehicles elèctrics i aconseguir que la meitat de la flota estigui basada en tecnologies alternatives el 2030.

Les dues noves furgonetes compten amb un volum de fins 3,9 m3, 600 quilograms de càrrega útil, 1.500 quilograms de capacitat de remolc i un sistema d’obertura lateral amb 1,45 metres. El vehicles disposa de 300 quilometres d’autonomia i la possibilitat de recuperar 170 quilòmetres en 30 minuts gràcies a la bateria de 45 kWh i carregador de 80 kW en corrent continua, el que suposa una mitja de 12.000 quilòmetres al mes.

Cues a Correos de Terrassa
Correos de Terrassa

Objectiu de Correus: arribar al 25% de vehicles elèctrics

De cara a finals de 2023, Correus comptarà amb més de 2.800 vehicles ecològics, entre ells 2.506 vehicles elèctrics i 310 furgonetes híbrides a ECO, segons exposa la companyia. L’objectiu és arribar al 25% de vehicles elèctrics i aconseguir que la meitat de la flota estigui basada en tecnologies alternatives el 2030.  

Correus i el seu “compromís amb la mobilitat sostenible”

La companyia té en compta els plants de qualitat d’aire i de reducció de gasos contaminants que duen a terme les administracions, que impliquen en alguns casos restriccions al tràfic de vehicles de combustió. I amb la progressiva incorporació de vehicles d'”emissions zero” i ECO a la seva flota, Correus està “preparada per continuar prestant el servei en tots els nuclis de població, respectant les restriccions establertes, com a mostra de compromís amb la mobilitat sostenible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa