MónTerrassa
Comença la tercera fase d’urbanització de Font Vella i Comte d’Ègara

Comença la tercera fase de les obres d’urbanització del carrer de la Font Vella i el passeig del Comte d’Ègara. Els treballs passen a centrar-se especialment en l’encreuament del carrer Passeig amb Font Vella i amb Passeig Comte d’Ègara. Això farà que restin tallats al trànsit des del pròxim dia 8 de maig i fins al 19 de maig.

Els vehicles autoritzats (amb el distintiu de residents o d’accés temporal) a accedir als carrers de Sant Pau i Puig Novell ho podran fer pels carrers de Sant Antoni, Sant Josep, Garcia Humet i Sant Cristòfol. Mentre duri el tall de trànsit, es canviarà el sentit del carrer de Sant Cristòfol entre els carrers de Garcia Humet i de Passeig.

El vial sud del passeig Comte d’Ègara passarà a ser provisionalment de doble sentit i quedarà restringit a la circulació de motocicletes i vehicles de càrrega i descàrrega. El trànsit al carrer Passeig, entre els carrers de Bernat de l’Om i Font Vella, quedarà només accessible per al veïnat.

Les dades

Dia: del 8 al 19 de maig
Lloc: encreuament del carrer Passeig amb Font Vella i amb el Passeig Comte d’Ègara
Actuació: Projecte del Fons de Recuperació Next Generation de la Unió Europea. Tercera fase de les obres d’urbanització del carrer de la Font Vella i el Passeig del Comte d’Ègara

Què diu el projecte de remodelació, carrer a carrer

Tram carrer Font Vella: zona amb una amplada variable d’entre 10 i 19metres. L’actuació és simètrica respecte l’eix circulació del carrer. Des d’aquest eix consta de quatre zones diferenciades: Zona de circulació de vehicles amb llambordins ceràmics col·locats a trencajunt amb una amplada de 2,60metres. Zona de vegetació amb paviment de llambordí ceràmic col·locat a trencajunt amb un amplada aproximada de 1,50m. Aquí hi trobem la vegetació d’arbres i arbustos, la il·luminació i el mobiliari urbà. Zona de seguretat per a persones amb discapacitat visual amb paviment de llambordí ceràmic amb relleu de botons amb una amplada de 40cm. Zona de circulació lateral amb paviment de llambordí ceràmic col·locat en espiga amb una amplada d’entre 1,50 i 6,30metres. Aquesta zona conservarà el paviment existent.

Trobada del carrer Font Vella amb carrer Sant Pau: el límit nord i sud d’aquest zona és mitjançant un ressalt d’entrada i sortida en la circulació de vehicles pel carrer Sant Pau. Per donar continuïtat a la zona de circulació de vianant es col·loca a tota la zona paviment de llambordí ceràmic en espiga, el límit de la franja de circulació de vehicles es conserva l’existent però es modifica el paviment vorada de tauló de granet. A l’extrem oest del carrer Font Vella i als creuaments del carrer Sant Pau es col·loca paviment de llambordí ratllat a trencajunts.

Trobada del carrer Font Vella amb carrer Passeig: el límit nord i sud d’aquesta zona es limita mitjançant un ressalt d’entrada i sortida en la circulació de vehicles pel carrer Passeig i pel carrer Comte d’Egara tram sud. Per limitar el carrer Font Vella per l’est s’amplia el paviment d’espiga per crear una plaça. Aquesta plaça serà la futura porta d’entrada al centre de Terrassa. A la zona de circulació de vehicles el paviment d’acabat és aglomerat asfàltic i es limita la zona amb vorada de tauló de granet. La zona de circulació té dos passos per a persones amb discapacitat visual el qual s’indica amb paviment ratllat d’aglomerat asfàltic. En tot l’àmbit d’actuació es conserva el pendent existent del carrer.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laura a maig 04, 2023 | 19:42
    Laura maig 04, 2023 | 19:42
    Tot per Terrassa...... CENTRE
  2. Icona del comentari de: Artur a maig 04, 2023 | 23:04
    Artur maig 04, 2023 | 23:04
    M'encanta com està quedant. I em fascinen les persones transparents, espero que jo d'aquí un temps també pugui ser-ne ;)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa